Toimitusehdot


Yleistä

Markkalan talo on Vamonos Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Vamonos Oy (2938638-1, Sysmäntie 55, 19700 Sysmä, puh. 050 4211 033). Vamonos Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Voit maksaa ostokset verkkopankin kautta, luottokortilla tai Klarnan laskulla tai osamaksulla.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Matkahuollon ja Pakettikaupan (Posti) kuljetuspalvelut. Valitessasi Matkahuollon, ilmoita toivomasi pakettipiste tilauksen lisätiedoissa. Jos lisätiedoissa ei ole mainintaa toivotusta pakettipisteestä, valitsee Matkahuollon järjestelmä osoitteen mukaan lähimmän. Sysmä-Hartola -alueella toimii myös Oma kotiinkuljetus.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Toimitusaika

Pääsääntöisesti toimitusaika on 1–3 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Palautusta varten pyydämme täyttämään palautuslomakkeen, joka tulee tilauksen mukana.

Postin palautustunnus on 670587

Matkahuollon kautta palautettaessa pyydämme ottamaan yhteyttä meihin.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


Asiakaspalvelun yhteystiedot: 

vamonos.toimisto@gmail.com, puh. 050 421 1033.