Mustat Palladium Pampa Hi Organic tennarit
Mustat Palladium Pampa Hi Organic tennarit Mustat Palladium Pampa Hi Organic tennarit Mustat Palladium Pampa Hi Organic tennarit Mustat Palladium Pampa Hi Organic tennarit Mustat Palladium Pampa Hi Organic tennarit

Mustat Palladium Pampa Hi Organic tennarit

Palladium
71,92 €
89,90 €
Sisältää alv. 24 %

Legendaarinen Palladium malli, jota on valmistettu jo vuodesta 1947 asti ja edelleen se on Palladiumin suosituin kenkämalli.

Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

  • Palladium perustettiin vuonna 1920 valmistamaan lentokoneiden renkaita vulkanoidusta kumista ja kumin sekoituksesta. Sodan jälkeen yritys siirtyi Ranskaan ja alkoi valmistaa laadukkaita kenkiä. Kun vuonna 1947 valmistunut legendaarinen malli Pampa pääsi välittömästi Afrikan vaikeassa maastossa vaeltavan muukalaislegioonan suosioon, oli Palladiumin menestyksekäs ura kenkämaailmassa alkanut.

    Mallilla on edelleen samat huikeat ominaisuudet etenkin mukavuudessa ja kestävyydessä. Kengässä silmiinpistävää on vahva yksiosainen kumipohja, joka antaa kengille rennon tyylikkään ulkonäön. Pampa-malli on edelleen Palladiumin suosituin kenkämalli. Myös mukavuus on nyt kengissä muotia, ja Palladiumin Pampa todella vastaa kysyntään. Jos kenkä palvelee erinomaisesti muukalaislegioonaa Afrikan kuumissa vuoristo-oloissa, mikseipä sitten kevyessä katukäytössä. Tyypillinen Palladiumin muotoilu on rento ja muistuttaa maiharin muotoilua. Tyylikkään ulkonäön lisäksi Palladiumia ylistetään ylivoimaisten kestävyysominaisuuksiensa ansiosta. Kestävyys johtuu etenkin erittäin korkealaatuisten materiaalin käyttämisestä. Kaikki Palladiumin kengät valmistetaan 100 prosenttisesta, kivipestystä puuvillakankaasta. Nauhakiinnitys, EVA-pohjallinen, jossa korkkia oleva päällinen. Ulkopohja kestävää kumiseosta.


Arvostelut 0 arvostelua