Sarva Kero nastakengät, musta
Sarva Kero nastakengät, musta Sarva Kero nastakengät, musta Sarva Kero nastakengät, musta Sarva Kero nastakengät, musta Sarva Kero nastakengät, musta

Sarva Kero nastakengät, musta

VJ Sport
97,30 €
139,00 €
Sisältää alv. 24 %

Miesten nastallinen vedenpitävä talvikenkä. Korkea varsi ja tilava lesti. Nauhat ja vetoketju sivulla. Teräs- ja kuminastat.

Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Keron korkea varsi ja sivuvetoketju tekevät siitä helpon ja vaivattoman nastakengän lumisiin ja loskaisiin olosuhteisiin. Kestävä nylon keinonupukki päällinen on varustettu vedenpitävällä ja hengittävällä Sarva Dry -kalvolla ja lämpimällä fleecevuorella. Tilava lesti on useimmille sopiva ja samalle se mahdollistaa paksumman sukan pukemisen paukkupakkasilla. Uuden sukupolven nastapohjan suunnittelun keskiössä olivat pito ja käyttömukavuus kaikilla alustoilla. Jäisillä ja lumisilla keleillä hiiliteräksestä valmistetut tähtinastat porautuvat alustaan varmistaen tukevan ja turvallisen askeleen. Sisätiloissa ja kovilla alustoilla pidosta sekä mukavuudesta huolehtivat pohjan kuminastat. Kevyt EVA-välipohja eristää kylmää ja vaimentaa tärähdystä parantaen kengän käyttömukavuutta.

Arvostelut 0 arvostelua